20.7 C
Athens

Παίκτης του Ιωνικού και ο Ντελγκάδο

Μετά την απόκτηση του 26χρονου Αργεντινού αμυντικού, Σαλβαδόρ Σάντσες, ο Ιωνικός επισημοποίησε τη συμφωνία του και με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο.

Η ομάδα της Νίκαιας συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση με αφορμή την επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού πρωταθλήματος και προχώρησε σε διπλή ανακοίνωση ποδοσφαιριστών σήμερα Τετάρτη (30/06).

Συγκεκριμένα μετά τον Σάντσες από τον Βόλο έκανε δικό του και τον 28χρονο Κολομβιανό μπακ-χαφ, Ντιντιέρ Ντελγκάδο από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.

Πέρυσι, ο Ντελγκάδο, σημείωσε 1 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ στο πρωτάθλημα της Κολομβίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:


«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας, Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ εξτρέμ, γεννήθηκε στην Ιστμίνα της Κολομβίας στις 25 Ιουλίου 1992. Έχει αγωνιστεί σε Ντεπόρτες Τολίμα (60 συμμετοχές, 3 γκολ-3 ασίστ), Ντεπορτίβο Κάλι (49 συμμετοχές, 5 γκολ-6 ασίστ) και Ιντεπεντιέντε του Μεντεγίν (28 συμμετοχές, 1 γκολ-6 ασίστ).

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, τόνισε στο ionikosfc: ”Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέρος της οικογένειας του Ιωνικού. Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία αναμένω να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, προκειμένου να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό στην επίτευξη των στόχων. Ήρθα σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, η οποία είναι πολύ κοντά στη νοοτροπία της Κολομβίας, επομένως θα είναι εύκολη η προσαρμογή μου. Να έχουμε μια καλή αρχή και να δώσουμε την καρδιά μας για τον Ιωνικό”.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς