19.3 C
Athens

Τσιρίλο: Ο Καμαρά είναι εξαιρετικός, δεν εκπλήσσομαι που τον θέλει η Νάπολι

Ο Μπρούνο Τσίριλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μέσο του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, χαρακτηρίζοντας απόλυτα λογικό το ενδιαφέρον ενός μεγάλου συλλόγου, όπως είναι η Νάπολι.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία εμπλέκουν το όνομα του Καμαρά με τη Νάπολι, τονίζοντας πως ο 24χρονος από τη Γουινέα, που αγωνίζεται στους Ερυθρόλευκους από το 2018, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «παρτενοπέι».

Με αφορμή τα όσα γράφονται, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και νυν ατζέντης ποδοσφαιριστών, Μπρούνο Τσιρίλο, μίλησε για τον 24χρονο άσο του Ολυμπιακού στο «Radio Marte», όπου τον αποθέωσε:

«Ο Καμαρά είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, πολύ καλός τόσο τεχνικά όσο και σε φυσική κατάσταση και φυσικά έχει μια ωραία δομή. Του αρέσει πολύ να παρακολουθεί τη δράση και πολλές φορές βρίσκεται μέσα σε αυτή. Έχει ένα πολύ καλό προφίλ και είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Έχει μεγάλη ορατότητα στον Ολυμπιακό και δεν εκπλήσσομαι που ένας σύλλογος όπως η Νάπολι εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πουλάει ακριβά τους πολύτιμους παίκτες του, όπως διδάσκει η ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 44χρονος Τσιρίλο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς