20.5 C
Athens

Απίστευτη γκάφα δημοσιογράφου: Μπέρδεψε τον Κλοπ με… σωσία του (vid)

Ο σωσίας του Γιούργκεν Κλοπ, που τα «έσπαγε» έξω από το «Γουέμπλεϊ» το απόγευμα της Τρίτης (29/6), μπέρδεψε έναν δημοσιογράφο του ITV, ο οποίος συνομίλησε μαζί του και νόμιζε πως πήρε συνέντευξη από τον προπονητή της Λίβερπουλ.

Τεράστια γκάφα έκανε ένας Άγγλος δημοσιογράφος που εργάζεται στο βρετανικό ITV. Δικαιολογημένα βέβαια, αφού από όποια οπτική και να δει κανείς τον σωσία του Γιούργκεν Κλοπ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταλάβει ότι δεν πρόκειται για τον… γνήσιο Κλοπ.

Όπως έγραψε κι ένας χρήστης στo Twitter: «Αυτός ο τύπος μοιάζει περισσότερο με τον Γιούργκεν Κλοπ, παρά ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ με τον εαυτό του». Συγκεκριμένα, έξω από το «Γουέμπλεϊ» την παράσταση έκλεψε ένας σωσίας του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος έπινε μπύρες και φώναζε συνθήματα λίγο πριν από την σέντρα στο Αγγλία – Γερμανία.

Ο Άγγλος ρεπόρτερ όμως ξεγελάστηκε από τις τρομακτικές ομοιότητες των δύο ανδρών και μιλώντας στην κάμερα ανέφερε πως συνομίλησε με τον προπονητή των «Reds», τονίζοντας μάλιστα, πως ο «Κλοπ» ήταν σε τρομερή κατάσταση κι έπινε μπύρες στους  ώμους των οπαδών.

«Καθώς πήγαινα στο γήπεδο χθες, βρήκα και τον Γιούργκεν Κλοπ, τον προπονητή της Λίβερπουλ. Φυσικά, είναι Γερμανός, αλλά χθες ήταν ένα υπέροχο ματς και συνομιλούσε με πολλούς από τους οπαδούς της Αγγλίας.

Ενώ ακόμα και μετά τον αγώνα βρισκόταν στους ώμους μερικών υποστηρικτών της Αγγλίας που έπιναν μπύρες ακριβώς εδώ στο «Γουέμπλεϊ», οπότε τι τρομερός τύπος είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς