19.8 C
Athens

Μίλερ: Με πονάει πολύ, είχα την ευκαιρία και την έχασα (pic)

Ο Τόμας Μίλερ απολογήθηκε για την απίστευτη ευκαιρία που έχασε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης Αγγλία – Γερμανία, εκφράζοντας τη λύπη και την απογοήτευσή του για τον πρόωρο αποκλεισμό των «πάντσερ» από το EURO 2020.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ του Στέρλινγκ στο «Γουέμπλεϊ», ο Τόμας Μίλερ στάθηκε μοιραίος για τους Γερμανούς, καθώς έχασε μοναδική ευκαιρία στο 75′ να ισοφαρίσει σε 1-1 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς, που έληξε με τα «τρία λιοντάρια» να επικρατούν με 2-0.

 

Στο 81′ μάλιστα, ο Μίλερ απογοήτευσε ξανά τους φίλους των «πάντσερ», αφού στο τετ-α-τετ που είχε με τον Πίκφορντ έστειλε την μπάλα… βασανιστικά έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας.

Ο 31χρονος άσος της Μπάγερν ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στους Γερμανούς, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί μέσω ανάρτησης στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Müller (@esmuellert)

«Είναι αυτό που σε εμποδίζει να κοιμάσαι τη νύχτα. Εκείνο, για το οποίο εργάζεσαι, ζεις και προπονείσαι. Αυτή η στιγμή, που μπορείς να σκοράρεις για την ομάδα σου σε έναν νοκ-άουτ αγώνα και να προκαλέσεις έκσταση σ΄ ένα ολόκληρο έθνος.

Με πονάει πολύ, είχα την ευκαιρία και την έχασα. Με πονάει για ολόκληρη την αποστολή της εθνικής, για τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας, οι οποίοι με έχουν εμπιστευθεί. Αλλά πάνω απ’ όλα, με πονάει για όλους τους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας υποστήριξαν κατά την διάρκεια αυτού του EURO», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μίλερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς