21.6 C
Athens

Εργοτέλης: Ανανέωσαν για δύο ακόμα χρόνια οι Μπουρσέλης και Μπουτσάκης

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με δύο χαφ της ομάδας, τους 27χρονους Αντώνη Μπουρσέλη και Γιάννη Μπουτσάκη έως το καλοκαίρι του 2023.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Σε δύο σημαντικές εσωτερικές μεταγραφές προχώρησε η ΠΑΕ Εργοτέλης.

Αντώνης Μπουρσέλης και Γιάννης Μπουτσάκης θα συνεχίσουν για δύο ακόμα χρόνια να φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αμέσως μετά την επέκταση της συνεργασίας τους με την ομάδα μας σε δηλώσεις τους ανέφεραν:

Αντώνης Μπουρσέλης: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου για ακόμα δύο χρόνια γιατί νιώθω ότι εδώ είναι το σπίτι μου. Ο Εργοτέλης είναι μία υγιής ομάδα με άψογο κλίμα προσφέροντας τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιείς και να πραγματοποιήσουμε μία άκρως πετυχημένη σεζόν».

Γιάννης Μπουτσάκης: «Ο Εργοτέλης έδειξε τα τελευταία χρόνια πώς μπορεί να χτιστεί μία ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζοντας μία νοοτροπία αξιοζήλευτη και αξιοθαύμαστη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι, λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας μου και εύχομαι τη νέα χρόνια να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου τον οποίο μας στέρησαν την προηγούμενη χρονιά εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Ελπίζω ο στόχος μας να επιτευχθεί και εγώ προσωπικά να συμβάλω με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό».

Μπουτσάκης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς