19.9 C
Athens

Η μητέρα του Ραμπιό τα «έχωσε» στην οικογένεια του Εμπαπέ (vids)

Ασυγκράτητη ήταν η μητέρα του Αντριέν Ραμπιό μετά το χαμένο πέναλτι του Κιλιάν Εμπαπέ, που στοίχισε στη Γαλλία την πρόκριση στα προημιτελικά του EURO 2020, η οποία τα «έβαλε» με την οικογένεια του 22χρονου.

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γαλλία η συμπεριφορά της μητέρας του Αντριέν Ραμπιό. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στους «τρικολόρ» με την Ελβετία και συγκεκριμένα στην τελευταία αναμέτρηση του αγώνα, ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τη μητέρα του μέσου της Γιουβέντους να επιτίθεται στην οικογένεια του Εμπαπέ.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη χώρα, η Βερονίκ Ραμπιό είχε απαράδεκτη συμπεριφορά και φαίνεται να είπε:

«Είναι απαράδεκτο, για έναν παίκτη του επιπέδου του, πώς εκτέλεσε το πέναλτι. Ήταν πολύ αδύναμο. Ελπίζω να τον επιπλήξετε!».

 

Από ότι φαίνεται μάλλον πρόκειται για οξύθυμη προσωπικότητα, αφού σημείωσε ανάλογο περισταττικό και με τους συγγενείς του Πολ Πογκμπά, τους οποίους και κατηγόρησε στην φάση της ισοφάρισης από την Ελβετία, καθώς προήλθε από λάθος του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς