12.5 C
Athens

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα baseball: Μπαίνει στη μάχη των προκριματικών η εθνική

Έτοιμη είναι η Εθνική Ελλάδος Baseball για τον πρώτο της αγώνα στο προκριματικό τουρνουά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων που γίνεται στο Ουτενά της Λιθουανίας.
Πρώτη θα αντιμετωπίσει την Πολωνία. Όμως μας αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας μας Ρέι Ποθάκος, στο βουναλάκι θα ανέβει ο πολύ καλός δεξιόχειρος βετεράνος pitcher Νίκος Κούρτης.
Σε αυτό το παιχνίδι η Εθνική μας κληρώθηκε να έχει το θεωρητικό πλεονέκτημα έδρας (δηλαδή θα ροπαλίσει δεύτερη) και αναμένεται να έχει ιδιαίτερα κέφια, καθώς τελικά κατάφερε να ξεπεράσει κάποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες με την ταυτότητά του και άρα θα συμμετάσχει στο παιχνίδι ο Νίκος Χαλαμανδάρης. Πρόκειται για έναν δίμετρο γίγαντα, ο οποίος παίζει στην Minor League με πολύ δυνατό ρόπαλο, που αναμένεται να βγάλει πολλές φορές τη μπάλα έξω από το γήπεδο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις δύο προπονήσεις που έκανε η εθνικής μας, ο νεότερος γηγενής παίκτης της, ο Λουκάς Σούκερας με το νούμερο 26, έκανε εξαιρετική εντύπωση, χτυπώντας αρκετές φορές τη μπάλα στο Batting Practice.
Ες αύριον τα σπουδαία.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς