22.5 C
Athens

Ο Μάτζικ Τζόνσον ανακοίνωσε από τη Ζάκυνθο ότι απέκτησε το 30% των Λέικερς! (pics)

Η βραδιά ήταν γλυκιά στην περιοχή Ακρωτήρι της Ζακύνθου, εκεί όπου βρίσκεται το εστιατόριο «Η Μπασσία», που χθες το βράδυ έζησε μεγάλες στιγμές, εξαιτίας του πολύ Μάτζικ Τζόνσον.

Ο θρύλος του NBA μαζί με την σύζυγό του Κούκι και άλλο ένα φιλικό ζευγάρι απολάμβαναν ένα δείπνο με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, όταν ο Μάτζικ αποφάσισε να ρίξει μια ξεχωριστή «βόμβα».

Αποφάσισε μάλιστα να σηκωθεί από την καρέκλα του πιθανόν για να δώσει έναν πιο επίσημο τόνο στην δήλωσή του η οποία ήταν η εξής: «Σας ανακοινώνω με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ότι έδω και λίγες ώρες, είμαι συνιδιοκτήτης των Λέικερς με ένα ποσοστό γύρω στο 30%. Ας κάνουμε λοιπόν μια πρόποση σε αυτό».

Φαίνεται τελικά ότι στην Ελλάδα «έκλεισαν» οι τελικές λεπτομέρειες του deal για τον πρώην άσο της ομάδας του Λος Άντζελες, που μετά την Κέρκυρα, αφίχθη με την θαλαμηγό του στην Ζάκυνθο.

Όπως ήταν αναμενόμενο έκανε βόλτες μαζί με την σύζυγό του και ένα φιλικό τους ζευγάρι, ενώ επισκέφθηκε και την μεγαλύτερη εκκλησία του νησιού, τον Άγιο Διονύσιο.

Ο Μάτζικ βιντεοσκόπησε και την προσευχή που έκαναν δύο ιερείς πάνω από τον τάφο του Αγίου, φωτογραφήθηκε μαζί με την σύζυγό του έξω από αυτή, ενώ την Κυριακή που μας πέρασε πήγε σε ένα μοναστήρι που είναι προσβάσιμο μόνο από την θάλασσα.

magic-1
magic-4

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας είναι ενθουσιασμένος από τις διακοπές του στην Ελλάδα και στα νησιά του Ιονίου, ξεκινώντας από την Κέρκυρα την οποία ύμνησε στις αναρτήσεις του.

Το αυτό πράττει και για την Ζάκυνθο ενώ επόμενος σταθμός του σε αυτή την κρουαζιέρα θα είναι η Λευκάδα, όπου αναμένεται να καταπλεύσει η θαλαμηγός που έχει νοικιάσει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς