14.9 C
Athens

Συγκλονιστικός Μαρκίζιο στο «αντίο» του από τη Γιουβέντους

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο αποχαιρέτησε γεμάτος συγκίνηση τη «Μεγάλη Κυρία» μετά από 25 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της καρδιάς του

O Κλαούντιο Μαρκίζιο αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους μετά από 13 χρόνια υπηρεσίας στη μεγάλη ομάδα και 25 συνολικά, αφού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Το συμβόλαιο του 32χρονου Ιταλού μέσου δεν ανανεώθηκε από την «Γηραιά Κυρία» με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Ο Ιταλός άσος αγωνίστηκε στη Γιουβέντους από το 2005 μέχρι και σήμερα πραγματοποιώντας 294 συμμετοχές, πετυχαίνοντας παράλληλα 33 γκολ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγαπήθηκε πολύ από τους φιλάθλους της ομάδας και ο ίδιος θέλοντας να τους ευχαριστήσει, ανέβασε στα social media μια ξεχωριστή ανάρτηση, γεμάτη συναίσθημα.

«Χιλιάδες σκέψεις και εικόνες με συνόδεψαν όλη τη νύχτα. Δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και αυτές τις ρίγες πάνω στις οποίες έχω γράψει τη ζωή μου ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής.

Αγαπώ αυτή τη φανέλα σε τέτοιο βαθμό ώστε, ανεξάρτητα από όλα, να είμαι σίγουρος πως το καλό της ομάδας έρχεται πρώτα. Πάντα.

Σε μία ημέρα δύσκολη όπως αυτή, κρατιέμαι γερά από αυτό το αξίωμα. Είστε το πιο όμορφο μέρος αυτής της απίθανης ιστορίας και γι΄ αυτό το λόγο σε λίγες ημέρες θα σας αποχαιρετήσω με ξεχωριστό τρόπο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς