19.9 C
Athens

Άρης: Με Χαΐροβιτς και χωρίς Μήτρογλου στην Αυστρία

Η ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κίτρινων, Ιζέτ Χαΐροβιτς, να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, ενώ εκτός έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου.

Η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει σήμερα (29/6) για την Αυστρία για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει τους εκλεκτούς της αποστολής.

Θυμίζουμε ότι η δεύτερη φιλική αναμέτρηση, που είχε αρχικά οριστεί με τη Γαλατάσαραϊ, ακυρώθηκε και οι Κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν τη Χάιντουκ Σπλιτ από την Κροατία την ερχόμενη Κυριακή (04/07), στις 17:30 (τοπική ώρα), στο Μπακόβτσι.

Τα άλλα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Άρης είναι με αντιπάλους τον Ερυθρό Αστέρα (01/07, 18:00) και τη Λοκομοτίβ Μόσχας (07/07, 19:00).

Αναλυτικά οι 25 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μακρής, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Φελίπε, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ματίγια, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Χαΐροβιτς, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Ασλανίδης, Κριμιτζάς, Σαλιάρης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς