19.7 C
Athens

Τζόσουα Κινγκ: Ο Αντσελότι μού είπε ψέματα, μην εμπιστεύεστε τους προπονητές που υπόσχονται

Δριμύ «κατηγορώ» άσκησε ο 29χρονος Νορβηγός επιθετικός της Έβερτον, Τζόσουα Κινγκ, στον Κάρλο Αντσελότι, υποστηρίζοντας πως ο νυν τεχνικός της Ρεάλ τού είπε ψέματα για τον χρόνο συμμετοχής του, προκειμένου να υπογράψει στα «ζαχαρωτά».

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Έβερτον απέκτησε από την Μπόρνμουθ τον Τζόσουα Κινγκ. Ο 29χρονος έφτασε στο Λίβερπουλ, έχοντας την αίσθηση ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα παίξει ποδόσφαιρο. Άλλωστε, αυτό του είχε υποσχεθεί ο Ιταλός τεχνικός στη μεταξύ τους συζήτηση.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη ποτέ με τον Νορβηγό διεθνή να έχει 11 συμμετοχές στην Premier League και χρόνο συμμετοχής που αντιστοιχεί σε 137′, καθώς δεν πήρε φανέλα βασικού σε κανένα παιχνίδι.

Ο 29χρονος εξέφρασε το παράπονό του στη νορβηγική εφημερίδα «Dagbladet», τονίζοντας ότι ο Αντσελότι στην ουσία τον κορόιδεψε.

«Ναι, πιστεύω ότι ο Ανσέλτοτι μού είπε ψέματα. Έτσι είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Έτσι είναι όταν φτάνεις στην κορυφή του πραγματικού κόσμου. Έτσι είναι. Αλλά όχι, δεν μετανιώνω που πήγα εκεί (Έβερτον).

Αλλά ναι, μου είπε ψέματα. Αλλά και πάλι, δεν υπάρχουν πολλοί ειλικρινείς άνθρωποι στο ποδόσφαιρο. Εκτός από τους παίκτες, δεν είχα σχέση με τον Αντσελότι. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι σε 18 παιχνίδια δεν θα μου επιτρεπόταν να ξεκινήσω βασικός σε ένα», τόνισε αρχικά στη νορβηγική «Dagbladet» και πρόσθεσε εν συνεχεία:

«Δεν είχα την ευκαιρία, ούτε για μία αρχή. Αν είχα μια αρχή και δεν έπαιζα, θα το καταλάβαινα. Είχα μια άλλη πρόταση που θα μου έδινε πολύ περισσότερη ασφάλεια, αλλά μου είπαν ότι θα έπαιζα και ότι θα έπαιρνα την ευκαιρία στην Έβερτον. Αλλά δεν συνέβη αυτό.

Μην εμπιστεύεστε προπονητές που σας υπόσχονται πράγματα και λένε ότι θα έχετε την ευκαιρία και ότι θα παίζεται βασικοί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς