17 C
Athens

Daily Express: «Ο Σα περιμένει ειδοποίηση για να ταξιδέψει στην Αγγλία»

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, η μεταγραφή του Σα στη Γουλβς «αγγίζει» το ποσό των εννέα εκατομμυρίων λιρών!

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, ο Ζοζέ Σα περιμένει… σινιάλο από το Γουλβερχάμπτον προκειμένου να ταξιδέψει στην Αγγλία από το Στανς της Αυστρίας, όπου βρίσκεται με την αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Ερυθρόλευκων.

Συγκεκριμένα, η «Daily Express» αναφέρει, την Τρίτη (29/6), πως ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αγγλία και να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Γουλβς, καθώς ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει αποδεχθεί πρόταση που πλησιάζει τις 9.000.000 λίρες για την παραχώρησή του! Απομένουν μικρές λεπτομέρειες, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο Σα περιμένει το «πράσινο φως» προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο από την Αυστρία και να υποβληθεί στον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο επί αγγλικού εδάφους. Πάντως, επισημαίνεται στοχευμένα πως ο 28χρονος τερματοφύλακας έχει ειδοποιηθεί να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να ταξιδέψει με προορισμό την Αγγλία! Από τη Γουλβς αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα ο Ρούι Πατρίσιο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα, που πιέζει για τη μεταγραφή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς