19.9 C
Athens

Επίσημο: Στις 15 Ιουλίου ανοίγουν τα γήπεδα, σε ποσοστό 85%, μόνο για εμβολιασμένους!

Οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσαν το άνοιγμα των γηπέδων από τις 15 Ιουλίου, σε ποσοστό 85%, μόνο για τους εμβολιασμένους πολίτες!

Το μεσημέρι της Τρίτης (29/6) πραγματοποιήθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, από τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με αντικείμενο το πλαίσιο λειτουργίας υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη. Τη συνέντευξη Τύπου συντόνισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Οι Γεραπετρίτης και Γεωργιάδης ανακοίνωσαν το άνοιγμα όλων των γηπέδων, κλειστών και ανοιχτών, από τις 15 Ιουλίου 2021! Περίπου 16 μήνες μετά μετά το «λουκέτο» που μπήκε σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας για τους οπαδούς των ομάδων.

Σύμφωνα με τις σημερινές επίσημες ανακοινώσεις, από τις 15/7 θα επιτρέπεται η είσοδος θεατών σε αθλητικούς χώρους (ανοιχτούς και κλειστούς) για όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους (τουλάχιστον 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολίου ή τη μοναδική δόση, που αφορά το μονοδισικό εμβόλιο) ή έχουν νοσήσει με κορωνοϊό εντός του τελευταίου εξαμήνου. Για τους ανήλικους, η είσοδος επιτρέπεται με δήλωση αρνητικού self-test από τον γονέα.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους θεατές κατά την παραμονή τους στην εγκατάσταση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς