15 C
Athens

Tuttomercato: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γιόαν Μοχίκα της Τζιρόνα»

Ο Ολυμπιακός ψάχνει αριστερό μπακ και το νέο όνομα στη λίστα είναι του Κολομβιανού Μοχίκα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο ακραίος αμυντικός της Τζιρόνα, Γιόαν Μοχίκα, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Έλτσε, με τους Ερυθρόλευκους να κινούνται για την απόκτησή του.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία εμπλέκουν το όνομα του Ολυμπιακού με τον 28χρονο Κολομβιανό μπακ, Γιόαν Μοχίκα. Όπως αποκαλύπτει το «tuttomercatoweb», οι Ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του πρώην αμυντικού της Αταλάντα και προσπαθούν να τον αγοράσουν.

Την ίδια στιγμή όμως, ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ομάδα που διεκδικεί τον Κολομβιανό διεθνή. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ερυθρός Αστέρας έχει εκφράσει επίσης ενδιαφέρον.

Το συμβόλαιο του Μοχίκα με τον ιταλικό σύλλογο, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο ο 28χρονος δεν υπολογίζεται από τον Φρανσίσκο Ροντρίγκες, καθώς από το 2017 που υπέγραψε στη Τζιρόνα, μετράει διαδοχικούς δανεισμούς σε Ράγιο Βαγιεκάνο, Αταλάντα και Έλτσε, στην οποία παραχωρήθηκε τον περασμένο Γενάρη, καταγράφοντας 17 εμφανίσεις στη La Liga.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς