17 C
Athens

Ντεσάμπ για Εμπαπέ: Κανείς δεν είναι θυμωμένος με τον Κιλιάν

Στο πλευρό του Κιλιάν Εμπαπέ είναι όλα τα αποδυτήρια της Γαλλίας, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να ξεκαθαρίζει στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό των «τρικολόρ» πως κανείς δεν είναι θυμωμένος με τον 22χρονο.

Ο Γιαν Ζόμερ «υπέγραψε» τη νίκη-πρόκριση της Ελβετίας, αφού απέκρουσε το πέναλτι του Εμπαπέ, αφήνοντας εκτός EURO την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Ο 23χρονος από τη μεριά του θέλησε να απολογηθεί, ωστόσο όπως τόνισε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, κανένας από την ομάδα δεν είναι ενοχλημένος με τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ούτε τον κατηγορεί για τον αποκλεισμό.

«Κανείς δεν είναι πραγματικά θυμωμένος με τον Κιλιάν. Είχαμε πολλές υπέροχες στιγμές μαζί και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στα αποδυτήρια. Κανείς δεν μπορεί να ενοχληθεί μαζί του», τόνισε αρχικά στο «beIN Sports» ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριξε πως ο Εμπαπέ έχει επηρεαστεί από αυτό που συνέβη:

«Όταν αναλαμβάνεις την ευθύνη, μπορεί να συμβεί. Προφανώς έχει επηρεαστεί πολύ από αυτό».

Την ίδια στιγμή, και ο αρχηγός των «Μπλε», Ουγκό Λορίς, τόνισε πως η ομάδα είναι μία «γροθιά», υποστηρίζοντας ότι μαζί κερδίζουν και μαζί χάνουν:

«Κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού. Δεν υπάρχει κάποιος για να καταδείξουμε.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τραυματισμούς, αλλά δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να κάνουμε δικαιολογίες. Αυτή είναι μία διοργάνωση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς