17.9 C
Athens

Τα «βάζουν» με UEFA οι φίλαθλοι: 195 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο για τον τελικό του EURO

Κατά της UEFA έχει στραφεί μεγάλο μέρος του φίλαθλου κοινού, λόγω των εξωφρενικά υψηλών τιμών των εισιτηρίων για τα ημιτελικά και τον τελικό του EURO 2020, με το φθηνότερο να ανέρχεται στα 195 ευρώ.

Την Τρίτη (29/6) ολοκληρώνεται η φάση των «16» και ξεκινάει η αντίστροφή μέτρηση για τους «8» της διοργάνωσης. Στις 7 Ιουλίου θα μάθουμε το ζευγάρι που θα μονομαχήσει στις 11 του ίδιου μήνα για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, στο «Γουέμπλεϊ».

Ωστόσο, πριν τα προημιτελικά αρκετοί ήταν οι οπαδοί που ξέσπασαν κατά της UEFA, ελέω των υψηλών τιμών στα εισιτήρια των ημιτελικών και του τελικού. Για την ακρίβεια, ένα εισιτήριο μπορεί να φτάσει μέχρι τα 930 ευρώ, ενώ το φθηνότερο δεν πέφτει κάτω από 195.

Οι τιμές αυτές προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων, με πολλούς φιλάθλους να εκφράζουν το θυμό τους στα social media.

«195 ευρώ τα φθηνότερα εισιτήρια για τους ημιτελικούς του EURO. Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει», «Η τιμή των εισιτηρίων για τον τελικό του Euro 2020. Μην αφήνετε την UEFA να προσποιείται ότι έσωσε το ποδόσφαιρο και ότι τα ενδιαφέροντα των οπαδών είναι στο επίκεντρο», «Έχω εισιτήρια για τον τελικό του EURO στο καλάθι μου, αλλά στα 595 ευρώ το καθένα νομίζω ότι μπορεί να τα χάσω», ήταν μερικά από τα σχόλια κάποιων εξαγριωμένων οπαδών στο Twitter.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς