12 C
Athens

RMC: «Προς Ολυμπιακό ο Μπελχαντά, σε συζητήσεις οι δύο πλευρές»

Μετά το ναυάγιο με Μονπελιέ, οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό!

Ο Γιουνές Μπελχαντά επανέρχεται στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, με το γαλλικό RMC να υποστηρίζει πως ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Ερυθρόλευκους.

Ο 31χρονος βρισκόταν κοντά στην επιστροφή του στη Μονπελιέ, ωστόσο ο γαλλικός σύλλογος αποφάσισε να κάνει πίσω καθώς τα οικονομικά του δεδομένα δεν του επιτρέπουν να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Η Γαλατάσαραϊ έλυσε το συμβόλαιο του 31χρονου τον Μάρτιο γιατί ο Μαροκινός είχε επικρίνει τη διοίκηση για τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και έκτοτε αναζητά ομάδα. Στον Ολυμπιακό ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε προταθεί μετά την αποχώρηση του, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε. Θυμίζουμε πως με τη φανέλα της ομάδας της Τουρκίας κατέγραψε συνολικά 131 συμμετοχές με 22 γκολ και 26 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το RMC υποστηρίζει πως μετά το «ναυάγιο» με τη Μονπελιέ, ο Μπελχαντά δεν αποκλείεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό καθώς ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Μένει να φανεί αν οι Ερυθρόλευκοι όντως προχωρούν για την απόκτηση του 31χρονου μεσοεπιθετικού, γνωρίζοντας πως ο Κώστας Φορτούνης θα παραμείνει εκτός δράσης μέχρι και το τέλος του 2021.

https://athlosnews.gr/bild-epistrefei-ston-olympiako-o-retsos/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς