24.5 C
Athens

Παναιτωλικός: Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο τέσσερις «μικροί»

Τέσσερις «μικροί» μεγάλωσαν και υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με την πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού

Επαγγελματικό συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων υπέγραψαν με τον Παναιτωλικό τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο λόγος για τον 19χρονο αμυντικό Δημήτρη Γιαννιώτη, τον 19χρονο μέσο Άγγελο Τσιγγάρα, τον 20χρονο πλάγιο μπακ Στάθη Μπελεβώνη και τον 20χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Θεωδορόπουλο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην προετοιμασία του Παναιτωλικού και με τις εμφανίσεις τους έπεισαν τον Τραϊανό Δέλλα να τους αξιοποιήσει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας υπέγραψαν σήμερα τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρσι στην ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού και πήραν μέρος στη φετινή προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας.

Ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Γιαννιώτης (28.01.1999), ο τερματοφύλακας Δημήτρης Θεοδωρόπουλος (09.05.1998), ο πλάγιος μπακ Στάθης Μπελεβώνης (06.02.1998) και ο μέσος Άγγελος Τσιγγάρας (24.07.1999).

Με την προσθήκη τους, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών του φετινού ρόστερ, που αναδείχτηκαν από τα Τμήματα Υποδομής, ανέρχονται σε 15 σε σύνολο 30 ποδοσφαιριστών.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς