15 C
Athens

El Chiringuito: «Ο Εμπαπέ θα μείνει στην Παρί και την επόμενη σεζόν»

Στο Παρίσι για μία σεζόν ακόμη φαίνεται πως θα μείνει ο Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «El Chiringuito» ο Γάλλος δημοσιογράφος του «RMC», Μοχάμεντ Μπουαφσί.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποσπάσει την υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ για νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους που θα τον κρατήσει στο «Παρκ Ντε Πρενς» για πολλά χρόνια ακόμη.

Ο 22χρονος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να «ντυθεί» στα λευκά και να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, ωστόσο το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Αν και πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Εμπαπέ να έχει επικοινωνήσει στους ιθύνοντες την Παρί την επιθυμία του να του επιτρέψουν να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι, ο Γάλλος δημοσιογράφος, Μοχάμεντ Μπουαφσί υποστηρίζει πως ο στράικερ των Παριζιάνων δεν πάει πουθενά… τουλάχιστον για φέτος.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «RMC», ο οποίος μίλησε στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito», o 22χρονος θέλει να πάει στη Ρεάλ, αλλά προς το παρόν δεν έχει πάρει οριστική απόφαση και έτσι θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Παρί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς