16.7 C
Athens

Λουκ Σο για Μουρίνιο: «Έχω συνηθίσει να λέει άσχημα πράγματα για μένα, οπότε τα αγνοώ»

Ο Λουκ Σο απάντησε στη νέα κριτική του πρώην προπονητή του, Ζοζέ Μουρίνιο, υποστηρίζοντας πως πλέον έχει «εξοικειωθεί» με τον χαρακτήρα του Πορτογάλου και έχει πάψει να ασχολείται.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο χάρη στο νέο του ρόλο ως σχολιαστής του EURO πήρε το «βήμα» για να κριτικάρει άπαντες ανενόχλητος. Στο στόχαστρό του αυτή φορά βρέθηκε ο Άγγλος αριστερός μπακ, Λουκ Σο.

Ο 25χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην προπονητή της Τότεναμ, καθώς ο Πορτογάλος κόουτς στη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους» είχε ασκήσει πολλάκις έντονη κριτική στον Σο δημοσίως.

Ωστόσο, η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε κι αφού ο Μουρίνιο αποχώρησε από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Πρόσφατα μάλιστα, με αφορμή το παιχνίδι των Άγγλων με τη Τσεχία ασχολήθηκε ξανά με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, χαρακτηρίζοντάς το χτύπημά του στην εκτέλεση ενός κόρνερ «δραματικά κακό».

Ο Σο ρωτήθηκε για το σχόλιο και εμφανώς ενοχλημένος απάντησε ότι ο Πορτογάλος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί του και δεν έχει προχωρήσει.

«Δεν υπάρχει τίποτα να κρύψουμε: συνεχίζουμε να μην τα πηγαίνουμε καλά. Σαφώς είμαι πολύ στο κεφάλι του και σκέφτεται πολλά για μένα, δεν ξέρω γιατί προχωρά και θέλει πάντα να μου δείχνει. Δεν νιώθω ότι τα χτύπημά μου ήταν τόσο «δραματικά κακό» όσο λέει. Νομίζω ότι ήταν ένας λαμπρός προπονητής, αλλά το παρελθόν είναι το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να προχωρήσω και προσπαθώ να προχωρήσω, αλλά προφανώς εκείνος δεν μπορεί», ανέφερε αρχικά ο Σο.

«Αυτά που λέει τώρα δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα έλεγε στο παρελθόν, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Το έχω ήδη ξεπεράσει. Έχω μεγαλώσει πολύ. Τα τρία χρόνια που πέρασα μαζί του έμαθα πολλά. Το έχω συνηθίσει να λέει άσχημα πράγματα για μένα τώρα, οπότε το αγνοώ», κατέληξε ο 25χρονος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς