18.7 C
Athens

Βίλας – Μπόας: Ξύπνησα και είδα ότι πήραμε τον Εντσάμ, δεν είχα πει «ναι» και έτσι έφυγα

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας σχεδόν πέντε μήνες μετά την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ μίλησε στη συνέντευξη στο «The Athletic» για το τέλος της θητείας του στη Μασσαλία και τους λόγους που τον οδήγησαν στο να παραιτηθεί.

Στην πραγματικότητα η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν ο Ολιβιέ Εντσάμ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η Σέλτικ αναμένεται να ενεργοποίησει την οψιόν και να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 25χρονος μέσος τον περασμένο Φεβρουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Μαρσέιγ, ενώ ο Βίλας Μπόας δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για την εν λόγω μεταγραφή, γεγονός που δημιούργησε «ρήγμα» στη σχέση του Πορτογάλου τεχνικού με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου.

«Ένα από τα πράγματα που συμφωνήθηκαν μεταξύ μας ήταν ότι δεν θα υπογράφαμε κανέναν παίκτη χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Ήταν Ιανουάριος και λάβαμε μια προσφορά από την Άστον Βίλα για έναν από τους μέσους μας (Μόργκαν Σάνσον).

Αλλά δεν προχώρησε κανένας από τους στόχους μας είτε γιατί ήταν πολύ ακριβοί είτε γιατί ήταν πολύ αργά. Και ξαφνικά δεν είχαμε επιλογές. Την επόμενη μέρα ξυπνάω και βλέπω ότι πήραμε τον Εντσάμ. Τον Εντσάμ! Δεν είπα ναι για Εντσάμ. Έτσι έφυγα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στο «The Athletic».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς