12.5 C
Athens

Κλείνει στη Νόριτς ο Γκίλμουρ

Ο Μπίλι Γκίλμουρ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στο φετινό Euro καθώς μετά το ματς με την Αγγλία για την δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, κάτι που είχε ως συνέπεια την απουσία του από τον πρόωρο «τελικό» πρόκρισης με την Κροατία.

Οι Σκωτσέζοι ηττήθηκαν με 3-1 και αποχαιρέτησαν νωρίς τη διοργάνωση, αλλά για τον Γκίλμουρ η παραμονή σε αγγλικά εδάφη μοιάζει δεδομένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sports η Τσέλσι έχει δώσει τα χέρια με τη νεοφώτιστη Νόριτς, στην οποία αγωνίζεται και ο Δημήτρης Γιαννούλης, για τον δανεισμό του 20χρονου μέσου, επιθυμία του οποίου ήταν να πάει κάπου που να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Στα «καναρίνια» και εφόσον προχωρήσει το deal ίσως βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη, στην τρίτη κατά σειρά χρονιά του στην Premier League.

Το αγγλικό δίκτυο τονίζει ότι απομένει μόνο η διαδικασία των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων, ώστε μετά τη λήξη της προσωπικής καραντίνας του παίκτη, να υπάρξει επίσημη συμφωνία μεταξύ της Τσέλσι και της Νόριτς.

Τη φετινή σεζόν, o νεαρός άσος αγωνίστηκε σε δώδεκα παιχνίδια των Μπλε σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς