16.4 C
Athens

Άρης: Τραυματίστηκε και μένει στη Θεσσαλονίκη ο Μήτρογλου – Ακυρώθηκε το φιλικό με τη Γαλατά

Χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου θα ταξιδέψει ο Άρης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία.

Οι Κίτρινοι πετάνε αύριο (29.06) για την Αυστρία, ωστόσο μόλις σήμερα έγινε γνωστό ότι θα ταξιδέψουν με έναν διαθέσιμο σέντερ φορ (Μάνο), λόγω του ξαφνικού τραυματισμού του Μήτρογλου, ο οποίος έχει υποστεί πυελονεφρίτιδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ο Έλληνας άσος ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και μετά τις σημερινές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Ως εκ τούτου δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία και θα απουσιάσει από τα πρώτα 3 φιλικά τεστ των Κιτρίνων απέναντι σε Χάιντουκ (1/07), Ερυθρό Αστέρα (3/07), και Λοκομοτίβ Μόσχας (7/07).

Επιπλέον έγινε γνωστό ότι το φιλικό του Άρη με την τουρκική Γαλατάσαραϊ ακυρώθηκε και για αυτή τη χρονιά, δίχως να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι. Οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο, ανέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και αντικατέστησαν τους Τούρκους με τους Κροάτες της Χάιντουκ Σπλιτ, την οποία και θα αντιμετωπίσουν την πρώτη μέρα του Ιούλη επί αυστριακού εδάφους.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς