17 C
Athens

Ιωνικός: Έναρξη συνεργασίας με Macron

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Macron ενόψει της σεζόν 2021/22 και της επιστροφής του στη Super League ύστερα από 14 χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Macron για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021/2022, που θα βρει την ομάδα μας στα μεγάλα σαλόνια της Super League.

Η Macron είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ένδυσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, κάτι που αποδεικνύεται και από τις μεγάλες συμφωνίες που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια.

Τα προϊόντα Macron χαρακτηρίζονται από την ιταλική φινέτσα και την ποιότητα υψηλού επιπέδου που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στη συγκεκριμένη αγορά από το 1971.

Η Macron είναι μια ιταλική εταιρεία με έδρα το Crespellano τις Bologna και είναι ο Ευρωπαϊκός ηγέτης στην παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού. Δραστηριοποιείται στους εξείς βασικούς τομείς: εξοπλισμός ομάδων, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ, στίβο, ρούχα μόδας με αθλητικό στυλ.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει την Macron!».

Μακρόν

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς