15 C
Athens

«Ταξιδεύει άμεσα για τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη ο Σαντιάγο Γκαρσία»

Δημοσίευμα στη Χιλή αναφέρει ότι 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Ουνιόν Λα Καλέρα, Σαντιάγκο Γκαρσία, βρίσκεται πολύ κοντά στον Άρη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα από τους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «chile.as.com» κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών και στάση αναμονής από τον παίκτη που περιμένει το τελικό «ΟΚ» για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ ο Γκαρσία δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της Ουνιόν για το πρωτάθλημα Χιλής, καθώς αποτελεί εδώ και μέρες «ξένο σώμα» για την ομάδα.

«Υπάρχει προσφορά και την έχουμε αποδεχθεί. Περιμένουμε τον Άρη να μας στείλει τα εισιτήρια», φέρεται να δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο ατζέντης του Γκαρσία.

Μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Άρης και θα χρειαστεί να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθεί αν όντως έχει επέλθει συμφωνία και υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός με εμπειρία από Bundesliga και Serie A αποτελέσει την πρώτη φετινή μεταγραφή των Κιτρίνων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς