19.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Σα στη Γουλβς

Το EURO 2020 ολοκληρώθηκε για την Πορτογαλία και ο Ρούι Πατρίσιο ετοιμάζεται να υπογράψει στη Ρόμα, με τον Ζοζέ Σα να είναι εκτός απροόπτου ο αντικαταστάτης του στη Γουλβς

Ο Ζοζέ Σα είναι «φευγάτος» από τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα πρώτα δύο καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας της ομάδας απέναντι σε Βόλφσμπεργκερ (26/6, 1-0) και Κράσνονταρ (27/6, 1-0).

Η πορεία της Εθνικής Πορτογαλίας στο EURO 2020 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/6) στη Σεβίλλη, καθώς το Βέλγιο πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Έτσι, αναμένεται να δρομολογηθεί ένα ντόμινο εξελίξεων που αφορά τον Ολυμπιακό και είναι λίγο-πολύ αναμενόμενο.

Όπως έγραψε και ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ρόμα και τη Γουλβς αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας Ρούι Πατρίσιο να συνεχίσει την καριέρα του στους «τζαλορόσι».

Από εκεί και πέρα, η Γουλβς έχει βρει τον αντικαταστάτη του Πατρίσιο στο πρόσωπο του Ζοζέ Σα και αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, καθώς η υπόθεση είναι προχωρημένη και απομένουν λεπτομέρειες για να υλοποιηθεί.

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί, είναι το κόστος της παραχώρησης του Σα στη Γουλβς από τους Ερυθρόλευκους, καθώς όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν πάρει απόφαση πως ο 28χρονος τερματοφύλακας ολοκληρώνει τη θητεία του στον Ολυμπιακό ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας.

Το σχετικό tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς