15.9 C
Athens

Μπίγιατς για Ολυμπιακό: Το όνειρό μου είναι να κερδίσω ξανά το Champions League

Ο Μάρκο Μπίγιατς προέρχεται από την κατάκτηση του LEN Champions League με το σκουφάκι της Προ Ρέκο, μία διοργάνωση που έχει κατακτήσει και με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, αλλά θέλει να φτάσει έως το τέλος και με τον Ολυμπιακό!

Ο Κροάτης τερματοφύλακας μίλησε στη γαλλική ιστοσελίδα «france-waterpolo.fr» για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, τους στόχους του με τον Ολυμπιακό, αλλά και τις φοβερές μεταγραφές που έχουν κάνει οι Ερυθρόλευκοι ενόψει της νέας σεζόν. Μετά άλλων, ο Μπίγιατς είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω σε αυτό το τεράστιο κλαμπ, με τους απίστευτους οπαδούς. Αυτή είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου, μία νέα ευκαιρία να αποδείξω πράγματα και στον εαυτό μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιτύχει σπουδαία πράγματα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Φυσικά, το όνειρό μου είναι να κερδίσω ξανά το Champions League με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, οπότε νομίζω ότι πρέπει να το πάμε βήμα-βήμα. Θα κοιτάξουμε να γίνουμε καλύτεροι μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες και στο τέλος θα δούμε πόσο καταφέραμε να προχωρήσουμε και πού θα φτάσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς