21.7 C
Athens

Σοκ στον Ολυμπιακό, ο Φορτούνης υπέστη ρήξη χιαστού!

Για δεύτερη φορά σε δύο χρόνια ο Κώστας Φορτούνης τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο και θα μείνει μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης

Άσχημα είναι τα νέα για τον Κώστα Φορτούνη και τον Ολυμπιακό, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τη σεζόν 2021/22.

Ο άσος των Ερυθρόλευκων αποχώρησε μόλις στο 25ο λεπτό του φιλικού αγώνα με τη Βόλφσμπεργκερ στο Βεργκλ (26/6, 1-0) και το πρωί της Κυριακής (27/6) μετέβη σε νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Τις επόμενες ημέρες ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος στο αριστερό γόνατο.

Ο Φορτούνης είχε πάθει ανάλογο τραυματισμό, αλλά στο δεξί γόνατο, στις 11 Ιουλίου του 2019, πάλι κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα με το Αμβούργο στην Αυστρία κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Το σοκ είναι μεγάλο, πάνω από όλους για τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος βλέπει την τύχη να του γυρίζει ξανά την πλάτη.

Το βίντεο με τον τραυματισμό του Φορτούνη:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς