22.8 C
Athens

Παπούλης: «Κάθε πρεμιέρα είναι περίεργη»

H Εθνική Κορασίδων πήρε άνετη νίκη στην πρεμιέρα της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 και ο Γιάννης Παπούλης σημείωσε πως τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν άψογα στον αγώνα

Η Εθνική Κορασίδων μπήκε με εντυπωσιακό τρόπο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 με μια άνετη νίκη επί του Μαυροβουνίου. Ο Γιάννης Παπούλης μέλος του τεχνικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε:

«Όπως κάθε πρεμιέρα ήταν λίγο… περίεργη. Είχαμε δώσει στα κορίτσια να καταλάβουν πως το πρώτο παιχνίδι, απέναντι μάλιστα στην διοργανώτρια, θα είχε περίεργο χαρακτήρα.

Ανταποκρίθηκαν άψογα, έπαιξαν πολύ καλά, ήταν σοβαρές και έκαναν αυτό που θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο, όταν και κρατήσαμε τον αντίπαλό μας στους 10 πόντους. Από εκεί και πέρα δόθηκε χρόνος σε όλα τα κορίτσια, καθώς υπάρχουν συνεχόμενοι αγώνες. Για μεγάλο διάστημα παίξαμε ακριβώς όπως θέλαμε».

Επόμενος αντίπαλος σήμερα το απόγευμα η ΠΓΔΜ: «Είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι μια ομάδα που είναι λίγο καλύτερη από άλλες χρονιές. Κι αυτό γιατί έχει αρχίσει να δίνει προσοχή και να κάνει καλύτερη δουλειά σε αυτές τις ηλικίες. Έδειξαν ανταγωνιστικές με την Μεγάλη Βρετανία και θέλει μεγαλύτερη προσοχή από μέρους μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς