21.1 C
Athens

Μπόγρης για Σπανούλη: Η επόμενη μέρα σου θα είναι τόσο λαμπρή και δεν θα νοσταλγήσεις την παλιά ούτε λεπτό!

Φοβερό μήνυμα από τον Γιώργο Μπόγρη προς τον Βασίλη Σπανούλη μετά την απόφαση του εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο σέντερ της Τενερίφης υπογράμμισε πως ο Έλληνας γκαρντ είναι πάνω από το άθλημα του μπάσκετ, ενώ σχολίασε και την επόμενη ημέρα του Βασίλη Σπανούλη μετά τον τερματισμό της αθλητικής του καριέρας, τονίζοντας πως θα είναι το ίδιο λαμπρή με την πορεία του ως αθλητής!

Αναλυτικά το μήνυμα του Μπόγρη:

«Το ποιος είναι ο Βασιλης Σπανούλης το ξέρουν όλοι. Μόνο το ότι κατάφερες στο αντίο σου να ενώσεις τους οπαδούς σε μια χώρα που κυριαρχεί η αντιπαλότητα δείχνει το μεγαλείο σου. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι τίτλοι τέλους έπεσαν στο πιο μικρό κατόρθωμα του Βασίλη που είναι ο αθλητισμός. Γιατί είσαι πάνω από το άθλημα. Τουλάχιστον για εμάς που σε έχουμε ζήσει. Το πραγματικό κατόρθωμά σου είναι ο χαρακτήρας σου και η οικογένειά σου.

Σε ευχαριστούμε λοιπόν για όλες τις στιγμές που ζήσαμε εντός και εκτός γηπέδων, τους τίτλους, αλλά κυρίως για την καθοδήγηση και τις συμβουλές. Στα καλύτερα που είμαι σίγουρος ότι έρχονται γιατί το μόνο πράγμα που δεν ξέρεις στην ζωή σου είναι η μετριότητα και το έχεις δείξει αμέτρητες φορές. Στην επόμενη σου μέρα λοιπόν που θα είναι τόσο λαμπρή και δεν θα σε κάνει να νοσταλγήσεις την παλιά ούτε λεπτό! Σε αγαπώ πολύ και για πάντα πλάι σου».

Η ανάρτηση του Γιώργου Μπόγρη στα social media:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgios Bogris (@bogrinho)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς