20.9 C
Athens

Σοκ στην Κροατία: Μένει εκτός των νοκ-άουτ λόγω κορωνοϊού ο Πέρισιτς!

Αυτό κι αν είναι πισωγύρισμα. Τη στιγμή που η εθνική Κροατίας θύμισε κάτι από το μέταλλο που παρουσίαζε στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας στο προηγούμενο ματς – πρόκρισης απέναντι στη Σκωτία, ήρθε η είδηση ότι ο Ιβάν Πέρισιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για να «βυθίσει» εκ νέου στον προβληματισμό την «χρβάτσκα».

Ως εκ τούτου ο άσος της Ίντερ θα περάσει τις υπόλοιπες τουλάχιστον 10 ημέρες απομονωμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, τη στιγμή που οι Κροάτες συμπαίκτες του θα δίνουν τη δική τους μάχη στη νοκ-άουτ φάση του Euro, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Ισπανία για τους 16.

Ο Πέρισιτς ήταν το μοναδικό θετικό κρούσμα στα καθιερωμένα τεστ της ομάδας πριν την αυριανή (28/06, 19:00) αναμέτρηση, ωστόσο σίγουρα η είδηση σήμανε συναγερμό στην ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Ο άτυχος μεσοεπιθετικός των «νερατζούρι» θα χάσει και τον προημιτελικό αλλά και τον ημιτελικό σε περίπτωση που η εθνική ομάδα της χώρας του εξασφαλίσει τις απαραίτητες προκρίσεις. Σοκ από τα λίγα, καθώς θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα έχει πετύχει 2 καθοριστικά τέρματα στη διαδρομή των Κροατών μέχρι τα νοκ-άουτ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς