22.4 C
Athens

Επίσημη κρούση του ΠΑΟΚ στον Νέλσον Ολιβέιρα – Θετικός εμφανίζεται ο Πορτογάλος

Αφού δεν βρήκε το συμβόλαιο που αναζητούσε στην ΑΕΚ, ο Ολιβέιρα σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και αυτή τη χρονιά να αγωνιστεί με τη φανέλα του ετέρου Δικεφάλου στο στήθος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα μέσα της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Πορτογάλο φορ της Ένωσης με τον τελευταίο να είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να συνεχίσει στην Τούμπα.

Ο Ολιβέιρα ως γνωστόν δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, έψαξε κάτι καλύτερο από άποψη συμβολαίου στην Αραβία αλλά ποτέ δεν προχώρησε σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες. Μέχρι να έρθει ο Δικέφαλος του Βορρά και να του προσφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα αγγίζουν τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λουτσέσκου φαίνεται να δίνει το «ΟΚ» για τη μεταγραφή του Πορτογάλου και μένει να δούμε σε τι στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ κι αν τελικά ο Ολιβέιρα πάρει το αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος φορ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 36 συμμετοχές και 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Ένωση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς