14.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο κύκλος των φιλικών κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ

Πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους για τους πρωταθλητές Ελλάδας απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ σήμερα στις 18:00 ώρα Ελλάδος

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο Στανς της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και μετά την πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους ετοιμάζεται και για το πρώτο φιλικό απόψε (26/06, 18:00) απέναντι στην αυστριακή Βόλφσμπεργκερ.

https://athlosnews.gr/olympiakos-i-proti-proponisi-sto-stans-tis-aystrias-pics/

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει και στους νεοαποκτηθέντες Τικίνιο – Κουντέ και θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας και των πρώτων επίσημων αγώνων για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League απέναντι σε μία εκ των Ντιναμό Τιφλίδας και Νέφτσι Μπακού.

Σέντρα στις 18:00, στο Βεργκλ, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή είναι η πρώτη φιλική αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας για τη νέα σεζόν (2021-22). Θα ακολουθήσουν άλλες 5 απέναντι σε Κράσνονταρ, Σάλτσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ούφα και Κραϊόβα.

Η προαναγγελία του αγώνα στα social media των Ερυθρόλευκων:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς