23.4 C
Athens

Μπακς – Χοκς 125-91: Άνετη ισοφάριση δια χειρός Γιάννη και Χόλιντεϊ (vid)

Οι Μπακς κατάφεραν να περιορίσουν τον Τρει Γιανγκ στους 15 πόντους, έπαιξαν σκληρή άμυνα και έβαλαν τα μεγάλα σουτ, με αποτέλεσμα να ισοπεδώσουν τους Χοκς καθ’ όλη τη διάρκεια του game 2 στο Μιλγουόκι και να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών της Ανατολής σε 1-1.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζρου Χόλιντεϊ πήραν… παραμάζωμα την Ατλάντα και από το χέρι τα «Ελάφια» για να δώσουν νέο ενδιαφέρον μετά το μπρέικ των Χοκς στον πρώτο αγώνα. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Ατλάντα, εκεί όπου οι Μπακς θα χρειαστεί να απαντήσουν με δικό τους μπρέικ, ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Γιάννης μέτρησε 25 πόντους με 11/15 δίποντα (0/3 τρίποντα, 3/4 βολές), εννιά ριμπάουντ και έξι ασίστ σε μόλς 29 λεπτά δικής του συμμετοχής. Τόσα τον χρειάστηκαν οι Μπακς, που βρέθηκαν μπροστά ακόμα και με 35 (!) πόντους στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Άνετη νίκη που δείχνει το δρόμο για τη συνέχεια.

Για τους Χοκς, που είχαν τον Γιανγκ σε κακή μέρα με 8 λάθη και 15 πόντους, ο Γκαλινάρι μέτρησε 12 πόντους, ενώ Ρέντις και Τζον Κόλινς έβαλαν από 11.

Καθοριστικός για τους γηπεδούχους και ο Τζρου Χόλιντεϊ (22π., 3/4 τρίποντα, 7 ασίστ) που τράβηξε κουπί όσο ο Γιάννης ήταν στον πάγκο, έκανε εξαιρετική δουλειά στο μαρκάρισμα του Γιανγκ και γενικότερα ήταν σε μεγάλη βραδιά από τα 7 μέτρα.

Έπαιξε δέκα λεπτά κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και πέτυχε ένα καλάθι με εντυπωσιακό κάρφωμα.

Δείτε τα highlights:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς