19.7 C
Athens

Ίντερ: Στην πόρτα της εξόδου ο Βιδάλ

Κοντά στην αποχώρησή του από την Ίντερ βρίσκεται ο Αρτούρο Βιδάλ, σύμφωνα με την «Tuttosport», με τις Φλαμένγκο και Κόλο Κόλο να αποτελούν τους δύο πιο πιθανούς προορισμούς για τον Χιλιανό σταρ.

Ο Αρτούρο Βιδάλ φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να αφήσει το καλοκαίρι το Μιλάνο και την Ίντερ για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ο Βιδάλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «νερατζούρι» μέχρι το 2022, με την προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία χρονιά, εισπράττει ετησίως από την Ίντερ περίπου 6 εκατ. ευρώ, ένα ποσό «βραχνάς» για την ιταλική ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Αν και ο εκπρόσωπός του πρόσφατα είχε διαβεβαιώσει άπαντες πως ο Χιλιανός διεθνής χαφ επιθυμεί να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, δημοσιεύματα της χώρας τον θέλουν να βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το «Μεάτσα».

Σύμφωνα μάλιστα με την «Tuttosport», η Μαρσέιγ, η οποία είχε εμπλακεί με το όνομα του 34χρονου μεσοεπιθετικού δεν βρίσκεται πλέον στους πιθανούς προορισμούς του. Αντίθετα, η Φλαμένγκο και η Κόλο Κόλο είναι ομάδες που είναι πιθανό να δούμε τον Βιδάλ να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς