24.7 C
Athens

Συμπαίκτης Ρονάλντο: Τρώει μόνο μπρόκολο, κοτόπουλο, ρύζι και δεν πίνει ποτέ Coca Cola

Την αυστηρές διατροφικές συνήθειες του Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Νταουντά Πίτερς, ο οποίος μίλησε στην ισπανική «AS» για το φαινόμενο CR7, υποστηρίζοντας πως δεν είναι καθόλου αλαζονικός, αλλά θέλει να βοηθάει τους νέους ποδοσφαιριστές.

Δεν είναι λίγες φορές που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρεθεί στο στόχαστρο για τη συμπεριφορά του. Πρόσφατα απασχόλησε τα media, όταν αδιαφορώντας για τη χορηγική συνεργασία της Coca Cola με τη διοργάνωση του EURO, έβγαλε από το «κάδρο» στη συνέντευξη Τύπου το αναψυκτικό, προτρέποντας τον κόσμο να πίνει μόνο νερό.

Ότι ο Πορτογάλος σταρ είναι λάτρης τους υγιεινού τρόπου ζωής είναι γνωστό. Μάλιστα, οι δηλώσεις του 22χρονου Βέλγου, Νταουντά Πίτερς, που αγωνίζεται στη u23 Γιουβέντους έρχονται να το επισφραγίσουν.

Ο νεαρός άσος μιλώντας στην «AS» έπλεξε το εγκώμιου του Ρονάλντου, αποκαλύπτοντας συγχρόνως τις διατροφικές του συνήθειες, που δεν περιλαμβάνουν ποτέ… Coca Cola.

 «Ο Κριστιάνο τρώει πάντα το ίδιο πράγμα: μπρόκολο, κοτόπουλο και ρύζι. Φυσικά, με λίτρα νερό και καθόλου Κόκα Κόλα», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος Βέλγος και πρόσθεσε:

«Είναι κάποιος που πάντα θέλει να κερδίζει σε όλα. Ακόμα και όταν με συνάντησε, παρόλο που δεν με ήξερε πολύ καλά, κατάφερε να αξιοποιήσει στο έπακρο. Είναι κάποιος που κάνει τους νέους παίκτες να μεγαλώνουν, σε κάνει να νιώθεις ότι συμμετέχεις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Όταν πήγαινα στο γυμναστήριο, ήταν εκεί. Εντυπωσιάστηκα, έχει το τέλειο σώμα για ποδοσφαιριστή.

Ο Ρονάλντο είναι πολύ καλός άνθρωπος, δεν είναι καθόλου αλαζονικός. Παίρνει πολύ σοβαρά το ποδόσφαιρο. Στο λεωφορείο δεν μιλάει για τίποτα. Μερικές φορές αναφέρει Βέλγους παίκτες, έχει μεγάλο σεβασμό για τον Λουκάκου. Νομίζω ότι θα έχει μεγάλο κίνητρο να νικήσει το Βέλγιο, όπως πάντα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς