15 C
Athens

Μπέιλ: Το 99% του κόσμου θα υποστηρίζει τη Δανία

Ουαλία και Δανία θα ανοίξουν την αυλαία για τη φάση των «16» του EURO 2020, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να επισημαίνει στη συνέντευξή του στο «BBC» πως θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, υποστηρίζοντας πως οι Δανοί θα έχουν την πλήρη στήριξη του κόσμου.

Η Ουαλία αποτελεί την έκπληξη του φετινού EURO και ακολουθώντας τη Γερμανία τερμάτισε δεύτερη, υπερισχύοντας στην ισοβαθμία της Ελβετίας, και πήρε το εισιτήριο για τη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

Ο αντίπαλος που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το Σάββατο (26/6, 19:00) οι Ουαλοί στο Άμστερνταμ είναι η Δανία, με τον Μπέιλ να τονίζει πως πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι.

Ο επιθετικός της Ρεάλ εξήγησε πως το περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν έχει στρέψει τον κόσμο προς τη Δανία.

«Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι το 99% του κόσμου θα υποστηρίξει τη Δανία.

Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες και έχουμε λίγη δυναμική με καλές επιδόσεις στην πορεία μας.

Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα έχουν πολλή υποστήριξη, αλλά όταν διασχίζουμε αυτή τη λευκή γραμμή πρέπει απλώς να δώσουμε τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Ουαλίας στο BBC.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς