23.7 C
Athens

Ο Μήτογλου για δύο χρόνια στην Αρμάνι Μιλάνο!

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ύστερα από τέσσερις σεζόν. Οι Πράσινοι έχασαν τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα.

Ο Γενικός Διευθυντής της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, δήλωσε πως ο διεθνής παίκτης έρχεται σε ιδανική στιγμή στην ομάδα από το Μιλάνο προκειμένου να ωριμάσει μπασκετικά: «Ο Μήτογλου είναι νέος παίκτης, παρότι έχει μεγάλη εμπειρία. Διαθέτει τη φυσική δύναμη και την τεχνική ικανότητα για να παίξει στο υψηλό επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε την Αρμάνι Μιλάνο και είμαστε πεπεισμένοι ότι έρχεται σε ιδανική στιγμή για να ωριμάσει».

Από την πλευρά του, ο 25χρονος (11/6/1996) φόργουορντ τόνισε πως η Αρμάνι Μιλάνο είναι σύλλογος με φιλοδοξίες: «Για μένα είναι μία καινούργια πρόκληση. Ανυπομονώ να ξεκινήσω με τη νέα ομάδα μου, τους προπονητές και τους νέους συμπαίκτες μου. Η Αρμάνι είναι ένας σύλλογος με μεγάλες φιλοδοξίες. Στόχος μου είναι να κάνω τα πάντα έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της».

H ανάρτηση της Αρμάνι Μιλάνο στα social media:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς