Επιμένει «πορτογαλικά» ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αφού το νέο πρόσωπο που έρχεται να προστεθεί στη λίστα έρχεται από την Πόρτο και είναι αυτό του Ντιέγκο Ρέγες.

Μετά τον Λισάντρο Λόπες, της Μπενφίκα, ο 26χρονος Μεξικανός παίζει δυνατά για την ενίσχυση στα ερυθρόλευκα στόπερ. Ασφαλώς, πρόκειται για μια αγορά που γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και είναι σαφές πως αρκετές κινήσεις θα φέρουν τη δική του υπογραφή.

Ο Ρέγες, τη φετινή σεζόν, σημείωσε 12 συμμετοχές στους «Δράκους» (2 γκολ, 1 ασίστ) και αν δεν είχε υποστεί θλάση στις 7 Μαΐου, θα τον «εξετάζαμε» στα γήπεδα της Ρωσίας με την εθνική ομάδα της χώρας του. Το συμβόλαιό του με τον πορτογαλικό σύλλογο εκπνέει σε 10 μέρες και δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει, ήδη, προσεγγίσει την πλευρά του παίχτη, του οποίου προτεραιότητα είναι να μείνει στην Ευρώπη. Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του αφού ο υψηλόσωμος (1,90) Μεξικανός στόπερ έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ακόμη ευρωπαϊκών συλλόγων.

Εξελίξεις, πάντως, στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες και ιδιαίτερα, μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν είναι βέβαιο πάντως, αν ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να περιμένει τόσο πολύ για την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού…