16.4 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Πανερυθραϊκός: Ο πρώτος ημιτελικός θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την ΕΡΤ

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΡΤ θα μεταδοθεί ο πρώτος ημιτελικός για τα πλεϊ-οφ ανόδου στην Α2 μπάσκετ μεταξύ της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού και του Πανερυθραϊκού.

Η δημόσια τηλεόραση, μέσω του σημερινού δελτίο τύπου, ενημέρωσε σχετικά με τη μετάδοση του συγκεκριμένου αγώνα, τον οποίο το φίλαθλο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά μέσα από το ΕΡΤ Sports 3, στην διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ το ερχόμενο Σάββατο (26/06, 17:00).

Αναλυτικά το δελτίου τύπου της ΕΡΤ αναφέρει:

«Η μάχη για την άνοδο στη Basketleague συνεχίζεται με τους αγώνες πλέι οφ της Α2. Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία του μετά την απευθείας άνοδο του Απόλλωνα Πατρών, και στη φάση αυτή αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, στις 17:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μία νίκη στη σειρά των αγώνων για να περάσουν στον τελικό, ενώ η ομάδα της Νέας Ερυθραίας θέλει να σπάσει το σερί τους για να μειώσει σε 2-1 το σκορ που «κουβαλάνε» από την κανονική περίοδο οι δύο αντίπαλοι.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το EΡT SPORTS 3 της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ, ERTFLIX, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς