19.3 C
Athens

Τούρκικα ΜΜΕ: «Μετά τις Ρούμπιν Καζάν, Λιόν και η Νόριτς θέλει τον Πέλκα»

Περιζήτητος είναι ο Δημήτρης Πέλκας στην ευρωπαϊκή αγορά, σύμφωνα με τον τούρκικο Τύπο.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Τουρκία με τη  φανέλα της Φενέρμπαχτσε, έχοντας ως απολογισμό 8 γκολ και ισάριθμες ασίστ κι απ’ ότι φαίνεται αυτές του οι επιδόσεις προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης.

Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται τα μέσα στη γείτονα χώρα, που κάθε μέρα εμφανίζουν από έναν διαφορετικά «μνηστήρα», εμπλέκοντας τον Έλληνα επιθετικό σε δεκάδες μεταγραφικά σενάρια.

Μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Λιόν και Ρούμπιν Καζάν που δεν μπόρεσαν να ικανοποιήσουν τα οικονομικά «θέλω» των Τούρκων (αυτά βρίσκονται κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ) αλλά και τη δήλωση του προέδρου της Φενέρ που ξεκαθάρισε ότι ο Πέλκας δεν πρόκειται να πουληθεί για οποιοδήποτε ποσό κάτω από τα 20 εκατομμύρια, ήρθε το σημερινό δημοσίευμα της «aspor.com.tr», η οποία αναφέρει πως η Νόριτς κατέθεσε κι αυτή επίσημη πρόταση για τον διεθνή άσο.

Επικαλούμενοι πηγές από την Αγγλία οι Τούρκοι γράφουν για το ενδιαφέρον της Νόριτς για την περίπτωση του Πέλκα, χωρίς να αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες. Θυμίζουμε ότι στα «Καναρίνια» αγωνίζεται από τον περασμένο Νοέμβριο και ο Δημήτρης Γιαννούλης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς