16.1 C
Athens

Τότεναμ: Επιμένει για Εσπίριτο Σάντο

Την περίπτωση του πρώην τεχνικού της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, φαίνεται να εξετάζουν ξανά στην Τότεναμ, μετά τα απανωτά «ναυάγια» στις διαπραγματεύσεις με τους Αντόνιο Κόντε και Τζενάρο Γκατούζο.

Ένα ακυβέρνητο καράβι με βάρκα την ελπίδα. Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την Τότεναμ που μετά την ξαφνική απόλυση του Ζοσε Μουρίνιο τον Απρίλιο βρίσκεται στα… χαμένα!

Ο νεαρός και άπειρος Μέισον δε νοείται να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής και τα Σπιρούνια επικεντρώνονται σε περιπτώσεις τεχνικών που έχουν νιώσει στο πετσί τους τις δυσκολίες της Premier League.

Μία από αυτές είναι και του Πορτογάλου Νούνο Σάντο, που μετά από μία πετυχημένη τετραετία στους «Λύκους» αναζητά την επόμενη πρόκληση της προπονητικής του καριέρας.

Σύμφωνα λοιπόν με τον αγγλικό Τύπο, οι ιθύνοντες της λονδρέζικης ομάδας θα κάνουν μια ακόμα προσπάθεια για την πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος φέρεται να έχει ανέβει πλέον στην κορυφή της λίστας τους.

Βέβαια η τελική απόφαση θα είναι του Σάντο, που δείχνει να είναι θετικός στο να αναλάβει το δύσκολο και απαιτητικό τιμόνι των «Πετεινών», αλλά παράλληλα έχει και τις αμφιβολίες του αναφορικά με το τί θα συναντήσει στο Λονδίνο και ποιά θα είναι η στάση της διοίκησης Λίβι απέναντι του. Όλα ρευστά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς