24 C
Athens

Βίλας Μπόας: Ο Εμπαπέ θα καταλήξει στη Ρεάλ, να μείνει στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο

Στα «λευκά» θα ντυθεί κάποια στιγμή ο Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με τον πρώην τεχνικό της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας, τονίζοντας πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι η σωστή ομάδα για τον 22χρονο σταρ, αλλά ούτε και για τον Νεϊμάρ.

«Λάδι» στη φωτιά ήρθε να βάλει με τις δηλώσεις του στη γερμανική «Bild» o 43χρονος Πορτογάλος. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τον Εμπαπέ να μετακομίζει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ και να μην ανανεώνει τη σύμβασή του με τους Παριζιάνους.

Ο λόγος, όπως αναφέρουν, είναι ότι ο νεαρός Γάλλος δεν έχει ακόμα πεισθεί από τον έργο που του έχουν παρουσιάσει οι άνθρωποι της ομάδας του Παρισιού. Τα σενάρια αυτά έρχεται να ενισχύσει και ο Βίλας Μπόας, ο οποίος ως το τρίτο «μάτι» υποστήριξε ότι ο Εμπαπέ είναι ζήτημα χρόνου να καταλήξεις στον μαδριλένιο σύλλογο.

«Ο Εμπαπέ θα καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης αργά ή γρήγορα. Θα είμαι ειλικρινής, το απλό γεγονός ότι δεν έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα δείχνει ότι το σωστό μέρος για αυτούς (Εμπαπέ και Νεϊμάρ) δεν είναι εκεί (στην Παρί)», τόνισε στην εφημερίδα.

Όσον αφορά τον συμπατριώτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο επαινεί για τον επαγγελματισμό του, ο άλλοτε τεχνικός των Μασσαλός θεωρεί ότι το καλύτερο είναι να παραμείνει στο Τορίνο.

«Η Γιουβέντους έχει έναν νέο προπονητή, τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Για τον Ρονάλντο είναι μια άλλη μεγάλη πρόκληση. Ο Αλέγκρι έχει ήδη προσφέρει πολλές επιτυχίες στο σύλλογο και έχει μεγάλη φήμη εκεί. Γι’ αυτό θα τον συμβούλευα να μείνει. Για αυτόν θα είναι μεγαλύτερη πρόκληση από το να πάει για παράδειγμα στην Παρί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς