19.9 C
Athens

Κουντέ: Να παίζω στο Champions League όλες τις σεζόν που θα είμαι εδώ!

Ο Πιερ Κουντέ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, εστιάζοντας στο Champions League και τους τίτλους που θέλει να κατακτήσει με τους Ερυθρόλευκους

Ο Πιερ Κουντέ μίλησε στο Olympiacos TV για το νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα του και τη μεταγραφή του από τη Μάιντς στον Ολυμπιακό.

Ο Καμερουνέζος κεντρικός μέσος μίλησε για τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, τους τίτλους που θέλει να κατακτήσει με τον Ολυμπιακό και την ανυπομονησία του να αγωνιστί στο Champions League!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουντέ στο Olympiacos TV:

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό: «Να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται, να πάω όσο πιο μακριά μπορώ στο Champions League και, κυρίως, να παίζω στο Champions League όλες τις σεζόν που θα είμαι εδώ. Ακόμα και όταν φύγω, θέλω ο Ολυμπιακός να παίζει στο Champions League».

Για τα πλεονεκτήματα στο παιχνίδι του: «Η ταχύτητα, πιστεύω ότι είμαι ένας πολύ γρήγορος παίκτης. Ακόμα ότι διαβάζω το παιχνίδι καλά. Επίσης, έχω καλό σουτ, πολύ δυνατό, έχω καλή οπτική, οργανώνω το παιχνίδι και είμαι καλός στην ανάκτηση της μπάλας».

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: «Ελπίζω, ανυπομονώ να προσαρμοστώ στον καινούργιο μου σύλλογο, στις νέες συνθήκες, με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω, λοιπόν, οι συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ γρήγορα και να συνεισφέρω, ώστε να λειτουργήσουμε ως ομάδα».

Για το μήνυμά του στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για τα μηνύματα που μου στέλνουν στα social media, καθώς επίσης και όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν μέσα στη νύχτα για να με υποδεχτούν στο αεροδρόμιο. Εκτιμώ, λοιπόν, πολύ την αγάπη τους και ελπίζω να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο».

Οι δηλώσεις του Κουντέ στο Olympiacos TV:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς