22.7 C
Athens

Μπακς – Χοκς 113-116: Δραματικό μπρέικ παρά την υπερπροσπάθεια του Γιάννη (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε να παλεύει μόνος του με τα θηρία για να κρατήσει το αήττητο της έδρας των Μπακς στα play-offs, ωστόσο βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικό Τρέι Γιανγκ, που με 48 πόντους πήρε από το χέρι την Ατλάντα και την οδήγησε στο πρώτο μπρέικ της σειράς των τελικών της Ανατολής. 0-1 για τους Χοκς και τώρα… τρέξιμο!

Ο Γιάννης άγγιξε το τριπλ νταμπλ καθώς μέτρησε 34 πόντους (6/8 βολές, 14/23 δίποντα, 0/2 δίποντα), ενώ πρόσθεσε 12 ριμπάουντ, εννιά ασίστ, δύο κλεψίματα και δύο μπλοκ σε 41 λεπτά συμμετοχής! Εντυπωσιακά νούμερα για ακόμη μία βραδιά, αλλά ο Γιανγκ το έβαλε σκοπό να τον ξεπεράσει.

Ο Αμερικανός άσος των Χοκς μέτρησε 48 πόντους ευστοχώντας σε όλες τις κρίσιμες βολές των τελευταίων δευτερολέπτων και οδήγησε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη νίκη, η οποία μπορεί να αποδειχθεί κομβική για τη συνέχεια.

Θετικός για τους Μπακς, που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν το προβάδισμα και τη νίκη στα χέρια τους, ήταν και ο Τζρου Χόλιντεϊ. Με 33 πόντους, εξαιρετικό ποσοστό και πάλι στα τρίποντα (5/12) και 10 ασίστ ο νέος point guard των ΗΠΑ έδειξε ότι μπορεί να χωθεί ανάμεσα σε Γιάννη και Μίντλετον και να πάρει παιχνίδια στις πλάτες του.

Δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Δείτε τα highlights:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς