23.3 C
Athens

«Ο Εμπαπέ ζήτησε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν»

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν φέτος το καλοκαίρι φαίνεται πως ζήτησε ο Κιλιάν Εμπαπέ από τους διοικούντες τον γαλλικό σύλλογο, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας.

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί έχει βάλει σκοπό να κρατήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ για πολλά χρόνια στο «Παρκ Ντε Πρενς». Όπως φαίνεται όμως, λογαριάζει χωρίς των «ξενοδόχο». Ο 22χρονος σταρ των Παριζιάνων δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο με την ομάδα, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι πρόθυμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του RMC, Ντάνιελ Ριόλο, ο νεαρός φορ έπειτα από συζητήσεις που είχε με την διοίκηση, τους ενημέρωσε πως επιθυμία του είναι να τον αφήσουν να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση είναι ότι δεν έχει πειστεί από το πλάνο που του έχει παρουσιάσει ο Λεονάρντο για το μέλλον.

Βέβαια, αν η διοίκηση δεν κάνει δεκτό το αίτημά του, τότε ο Εμπαπέ θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, τότε δηλαδή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, κάτι που δεν συμφέρει την ομάδα του Παρισιού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς