22.6 C
Athens

Ίντερ: Θέλει και τον Ζόρντι Άλμπα μετά τον Τσαλχάνογλου

Τώρα που ξεκίνησε, δύσκολα θα σταματήσει. Η Ίντερ μπορεί να τα «έσπασε» με τον Αντόνιο Κόντε λόγω των οικονομικών καταστροφών που της προκάλεσε ο covid-19, ωστόσο μετά τον Χακάν Τσαλχάνογλου θέλει να κάνει δικό της και τον Ζόρντι Άλμπα, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Την ώρα που οι οπαδοί της Ίντερ μαζεύουν χρήματα για να ενισχύσουν την οικονομική προσπάθεια της ομάδας τους, οι «νερατζούρι» δείχνουν να μην τα έχουν και τόσο ανάγκη. Γιατί το λέμε αυτό; Μετά το deal συνολικής αξίας 11 εκατομμυρίων ευρώ για τον Τσαλχάνογλου, οι πρωταθλητές Ιταλίας συνεχίζουν να κοιτούν τις ακριβές λύσεις της ευρωπαϊκής αγοράς και σύμφωνα με τη «Μundo Deportivo» ψάχνονται για την απόκτηση του Ζόρντι Άλμπα από την Μπαρτσελόνα.

Βέβαια η περίπτωση του Ισπανού ακραίου αμυντικού μόνο εύκολη δε φαντάζει, ειδικά από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Μπλαουγκράνα» έως το 2024.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα, δεν είναι αρνητικοί στο να πουν το «ναι», ωστόσο θα πρέπει πέρα από τα οικονομικά να ικανοποιηθούν και με έμψυχα ανταλλάγματα.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποτελεί διακαή πόθο του προέδρου των Καταλανών, Ζουάν Λαπόρτα, που εφόσον δει το όνομα του Αργεντίνου σε μία πιθανή ανταλλαγή ίσως αλλάξουν άρδην τα δεδομένα στην υπόθεση Ίντερ – Άλμπα. Όλα είναι ανοιχτά και σίγουρα το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται μακρύ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς