15 C
Athens

Ξεκινάει επαφές με Σασουόλο για Λοκατέλι η Γιουβέντους

Ο Μάνουελ Λοκατέλι βρίσκεται στη λίστα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και η Γιουβέντους ξεκινάει άμεσα διαπραγματεύσεις με τη Σασουόλο για την απόκτηση του 23χρονου μέσου, σύμφωνα με όσα αναπαράγουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών σχετικά με τη μεταγραφή του Μάνουελ Λοκατελι από την Σασουόλο στην Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» είναι πρόθυμοι να ολοκληρώσουν άμεσα την περίπτωση του 23χρονου.

Σύμφωνα με την «Tuttosport», ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Γηραίας Κυρίας», Φεντερίκο Κερουμπίνι, αναμένεται να συναντήσει μέχρι την Πέμπτη (24/6) τον ομόλογό του στη Σασουόλο, Τζοβάνι Καρνεβάλι, ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή που θα πάει τον Λοκατέλι στο Τορίνο.

Η Βέκια Σινιόρα προσφέρει για να ντύσει στα «ασπρόμαυρα» τον Ιταλό μέσο 40 εκατ. ευρώ και αυτό που μένει είναι η Σασουόλο να δεχθεί την προσφορά, απασφαλίζοντας τον παίκτη. Το όνομα του Λοκατέλι έχει απασχολήσει και αγγλικούς συλλόγους, όπως η Άρσεναλ και ως εκ τούτου, η Γιουβέντους επιθυμεί να τελειώσει την υπόθεσή του το συντομότερο δυνατόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς