17.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Alana Project στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το ιδανικό φινάλε σε μία σπουδαία πρωτοβουλία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

Alana Project από την Ακαδημία και τις Σχολές του Ολυμπιακού, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον O.Π.Α.Ν., στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την προσεχή Παρασκευή (25/6)!

Το πρωί της Τρίτης (22/6), οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν πως το κοινωνικό πρόγραμμα Alana Project στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και θα ολοκληρωθεί με τον τρόπο που του αρμόζει!

Έτσι, την Παρασκευή (25/6), από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, διοργανώνεται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι με κανόνες… αλάνας μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Προφανώς, με απόλυτο σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για έναν μήνα τώρα πολλά παιδιά από την Ακαδημία, τις Σχολές του Ολυμπιακού αλλά και τις γειτονιές του Πειραιά, θυμήθηκαν το ποδόσφαιρο όπως αυτό παιζόταν… παλιά! Στην αλάνα και στα προαύλια των σχολείων, με μια φθαρμένη μπάλα και με τις σχολικές τσάντες για δοκάρια. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά να επανέλθουν όσο πιο ομαλά γίνεται στην κανονικότητα μετά από την πραγματικότητα της καραντίνας και του κατ’ οίκον περιορισμού.

Το Alana Project στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλέον θα ολοκληρωθεί με ένα αντάξιο φινάλε.

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 21:00, η Ακαδημία του Ολυμπιακού μαζί με τη Διεύθυνση Σχολών, τον Δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν., διοργανώνουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι με κανόνες… αλάνας μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!

Με απόλυτο σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο και αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων ασφαλείας, θα χαρούμε με τη χαρά των παιδιών που σίγουρα θα το απολαύσουν με την ψυχή τους!».

ΑΛΑΝΑ

Η ενημέρωση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα social media:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς