22.4 C
Athens

Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Κατράνης

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξανδρος Κατράνης για τη θέση του αριστερού μπακ, με τους Πράσινους να εντείνουν την προσπάθεια για αμυντική ενίσχυση.

Οι εξελίξεις στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού… τρέχουν. Επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν τουλάχιστον δύο θέσεις. Για την ακρίβεια, ο Σέρβος τεχνικός έχει θέσει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός στόπερ -μιας κι ο Σένκεφελντ θα αργήσει να μπει στη προετοιμασία μετά τον τραυματισμό του- και έναν κεντρικό χαφ.

Την ίδια στιγμή στη λίστα των Πράσινων υπάρχει και η απόκτηση ενός δεύτερου αριστερού μπακ, με τον Αλέξανδρο Κατράνη να είναι το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sportime».

Ο Έλληνας διεθνής ανήκει στη Σεντ Ετιέν, αλλά δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην τουρκική Χατάι (24 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ), η οποία έχει δικαίωμα αγοράς του για 1 εκατ. ευρώ ως τις 25 Ιουνίου, αλλά δεν αναμένεται να το ασκήσει. Η Σεντ Ετιέν φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς